Bulete de cascaval

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone

Bulete de cascaval

Ingrediente:

– 250 g cascaval ras pe razatoarea mica

– 1 ou

– 50 g faina de grau

– 1 si 1/2 lingurite oregano uscat

– piper macinat dupa gust

– 1 varf cutit sare

– ulei pentru prajit

– pesmet

Mod de preparare:

Pentru ca aveam o bucata de cascaval pe care nu o mai manca nimeni si o mutam de pe un raft pe altul al frigiderului, m-am hotarat sa prepar aceste bulete care sunt niste aperitive foarte gustoase, atat calde cat si reci. Puteti folosi cascaval in combinatie cu branza sarata (in acest caz nu mai adaugati sare) iar oregano il puteti inlocui cu patrunjel verde tocat marunt, codite de ceapa verde sau marar.

Intr-un vas am amestecat toate ingredientele pana am obtinut un aluat usor lipicios dar care se lucreaza foarte bine.

Bulete de cascaval

Bulete de cascaval

Din aluat am format bilute mici, rotunde, asemanatoare cu chiftelele. Din aceasta cantitate mi-au iesit 27 bucati.

Bulete de cascaval

Bilutele formate le-am rostogolit prin pesmet si le-am prajit intr-o baie de ulei pana au capatat o culoare aurie (nu trebuie prajite foarte mult).

Bulete de cascaval

Bulete de cascaval

Cu o paleta, am scos buletele din ulei si le-am asezat pe un servetel de hartie pentru a-si lasa surplusul de ulei.

Bulete de cascaval

Pot fi servite atat calde cat si reci. Sunt foarte gustoase.

Bulete de cascaval

Pofta buna!

 

(Citit de 141 ori, de 1 ori astăzi)
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *