Ceapa umpluta

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone

Ceapa umpluta Ingrediente :
– 4 bucati ceapa
– 3 bucati catei de usturoi
– 4 linguri cascaval ras
– 4 linguri smantana
– 8 bucati felii de bacon afumat
– 1/2 lingurita sare
– 1/2 lingurita piper
– 1 lingura ulei de masline
Mod de preparare :
Se pregatesc ingredientele.

Ceapa se decojeste si se pune la fiert in apa multa. Se fierbe 15 minute.

Le scoatem din apa si cand s-au racit, le taiem putin varful si coada si cu ajutorul unei lingurite scoatem mijlocul si il tocam marunt. Ceapa impreuna cu usturoiul tocat marunt se caleste in uleiul de masline 2-3 minute. Se adauga smantana, se mai tine 1 minut si se ia de pe foc, moment in care se pune cascavalul ras.

Fiecare ceapa se infasoara in cate doua felii de bacon afumat (sau in una mai mare) si se prind in scobitori.

Se aseaza cepele intr-o tava si se umplu cu compozitia de ceapa tocata. Se coc cepele la cuptorul incalzit in prealabil, timp de 20 de minute.

Ceapa umpluta Pofta buna!
(Citit de 71 ori, de 1 ori astăzi)
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *