Crema de avocado cu branza

Ingrediente:

– 1 avocado

– 200 g branza de vaci

– sare si piper dupa gust

– 1 lingura zeama de lamaie

– 2 catei usturoi

– fulgi de chili uscati (optional)

– coaja rasa de la 1/2 lamaie (optional)

Mod de preparare:

Avocado este originar din Mexic si Guatemala. Din fruct se face mai rar milkshake-uri dar renumita este pasta de avocado, numita Guacamole. Se mai foloseste si in cosmetica.

Eu nu mi-am facut masca pentru ten, deocamdata, dar am preparat o pasta fina si cremoasa, tartinabila, cu aroma de usturoi, putin picanta. Daca aveti toate ingredientele pregatite, in cateva minute pasta este gata.

Avocado se taie in doua si se scoate samburele. Cu ajutorul unei linguri, scoatem pulpa din coaja si o taiem cubulete.

Se stropeste avocado cu o lingura de zeama de lamaie si se marunteste cu un blender manual pana obtinem o pasta fina.

Se adauga branza de vaci (bine scursa de zer), usturoiul zdrobit, sare si piper dupa gust si optional fulgi de chili si coaja de lamaie rasa. Amestecam ingredientele cu ajutorul blenderului.

Crema de avocado cu branza de vaci se poate depozita in caserole si se poate tine la frigider 2-3 zile. Este foarte gustoasa.

Pofta buna!

(Citit de 855 ori, de 1 ori astăzi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.