Crema de branza de vaci cu chimen si paprika

Ingrediente:

– 400 g branza de vaci

– 100 g telemea de oi

– 120 g unt 82 % grasime

– 2 lingurite boia de ardei dulce (puteti pune 1 lingurita boia dulce si una iute)

– 1 lingurita chimen

– 1/2 ceapa rosie

– sare si piper dupa gust

Mod de preparare:

Nu mai sunt „tinerica” dar inca mai primesc pachete de la parinti si socri. Si…ma bucur mult pentru ca stiu ca sunt produse bio. Ieri am primit de la soacra mea, branza de vaci. Pentru ca ne saturasem de branza cu smantana si mamaliga iar sotul meu se „vaita” ca nu mai stie ce sa manance la micul dejun, m-am gandit sa-i pregatesc branza trimisa de mama lui intr-un alt fel si adica….tartinabila. Nu-i greu de preparat, am scapat si de branza din frigider si am multumit si sotul.

Am pregatit ingredientele. Ceapa am taiat-o marunt, telemeaua de oi am razuit-o marunt, untul l-am taiat in cuburi mici.

Am pus toate ingredientele, mai putin ceapa, in vasul robotului si le-am amestecat 1-2 minute. Am adaugat ceapa si am mai amestecat inca 1 minut. Eu am folosit Robotul Masterchef Pro QB625D38 de la Tefal . Multumesc BUZZStore ca mi-ati oferit sansa de a testa acest robot. #buzztefal In lipsa unui robot performant, puteti amesteca ingredientele cu un mixer obisnuit de bucatarie sau chiar pasa cu o furculita.

Eu am servit aceasta crema intinsa pe felii de paine prajita. Cu aceasta crema se mai pot umple ardei capia, rosii sau puteti face rulouri din sunca presata umplute cu crema. Cate nu se pot face…..

Pofta buna!

(Citit de 130 ori, de 1 ori astăzi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.