Friganele sarate cu aroma de patrunjel

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone

Friganele sarate cu aroma de patrunjelIngrediente :

– 3 oua

– 100 ml lapte

– 6-7 felii mari de paine

– sare si piper macinat, dupa gust

– 100 ml ulei

– 2-3 linguri pasta de patrunjel

Mod de preparare :

In weekend am fost la munte. Cand am venit acasa, dupa un drum lung….nu prea am gasit mancare in frigider. Aveam oua, lapte, paine veche de 2-3 zile si niste pasta de patrunjel intr-un bol (pe care am folosit-o la Rulada in trei culori pe care am pregatit-o inainte de a pleca la munte). Ce sa pregatesc din aceste ingrediente repede? Friganele…..mi-am zis eu. Asa ca am batut ouale cu un praf de sare si piper dupa gust, am adaugat 100 ml lapte apoi 2-3 linguri cu pasta de patrunjel. Am taiat in felii paine veche de 2-3 zile, am plimbat-o prin compozitia de oua cu lapte si patrunjel, apoi am pus-o la prajit intr-o tigaie cu putin ulei incins. Am prajit feliile de paine pe ambele parti si le-am pus la scurs pe servetele de hartie. Cat timp am prajit painea, mi-am adus aminte ca am pastrat si niste Icre de fasole pe care le-am pregatit pentru weekendul la munte. Asa ca am servit friganelele cu icrele de fasole. Nu va puteti inchipui ce bune au fost.

Friganele sarate cu aroma de patrunjelFriganele sarate cu aroma de patrunjelFriganele sarate cu aroma de patrunjelFriganele sarate cu aroma de patrunjelFriganele sarate cu aroma de patrunjelFriganele sarate cu aroma de patrunjelFriganele sarate cu aroma de patrunjelPofta buna!

(Citit de 210 ori, de 1 ori astăzi)
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *