Fursecuri Linzer

answear.ro

Fursecuri LinzerIngrediente :

– 200 g unt

– 200 g zahar pudra

– 500- 530 g faina

– 100 g nuca macinata

– 1 fiola esenta de vanilie (2 ml)

– coaja rasa de la o lamaie

– un praf de sare

– 1/2 lingurita praf de copt

– 4 galbenusuri

– 400 g gem de caise

Mod de preparare :

Pregatim mai intai ingredientele pentru a ne fi mai usor la prepararea fursecurilor.

Fursecuri LinzerIntr-un bol amestecam faina cu nuca macinata, praful de copt si sarea.

Fursecuri LinzerFursecuri LinzerFursecuri LinzerIn alt bol mixam pentru un minut untul. Adaugam apoi zaharul pudra si mixam inca 1 minut pana la incorporarea lui in unt iar compozitia devine cremoasa.

Fursecuri LinzerFursecuri LinzerFursecuri LinzerAdaugam apoi galbenusurile, coaja rasa de lamaie si esenta de vanilie. Mixam pana omogenizam compozitia.

Fursecuri LinzerFursecuri LinzerAdaugam si faina treptat, amestecand in compozitie cu o lingura de lemn. Aluatul rezultat se modeleaza sub forma de bila, se acopera cu o folie de plastic si se introduce la frigider pentru 15-20 de minute.

answear.ro

Fursecuri LinzerFursecuri LinzerSe scoate aluatul de la frigider si se imparte in doua parti egale. Din fiecare parte se intinde o foaie, nu foarte subtire. Cu ajutorul a doua forme de marime diferita se taie aluatul. Jumatate din numarul formelor vor fi pline si jumatate decupate pe mijloc.

Fursecuri LinzerFursecuri LinzerSe pun fursecurile intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se introduc la cuptorul incalzit in prealabil, la 180 de grade Celsius, pentru 10-12 minute, pana incep sa capete pe margini o culoare aramie.

Fursecuri LinzerFursecuri LinzerCand fursecurile s-au racit, cele decupate pe mijloc se aseaza pe o hartie de copt si se pudreaza cu zahar pudra.

Fursecuri LinzerFursecurile nedecupate se ung cu cate o lingurita cu gem peste care suprapunem fursecurile decupate si pudrate. Eu am folosit gem de caise dar puteti folosi oricare alt gem care va place.

Fursecuri LinzerFursecuri LinzerPofta buna !

answear.ro
(Citit de 366 ori, de 1 ori astăzi)

Dă-i un răspuns lui Aluculesei Brindusa Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.