Pasta de avocado

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone

Pasta de avocado

Avocado este un arbore originar din Mexic si Guatemala. Din fruct se face renumita pasta Guacamole. Fructul este folosit atat in masti de ten si sampoane pentru par dar si in specialitati culinare. Eu inca nu mi-am facut masca pentru ten insa l-am folosit in specialitati culinare si sper…..sa-mi foloseasca si la ten consumandu-l.

Ingrediente :

– 2 avocado mari, bine coapte

– 2 catei de usturoi

– 3 linguri cu ulei de masline

– zeama de la 1/2 lamaie

– sare si piper dupa gust

– cateva frunze de patrunjel tocate marunt

Mod de preparare :

Pasta de avocado

Fructele de avocado trebuie sa fie bine coapte. Eu le cumpar chiar daca nu sunt coapte si le tin cateva zile la loc racoros si intunecos. Se taie fiecare fruct in doua jumatati, se scoate samburele, apoi cu o lingurita scoatem miezul si-l punem intr-un blender. Adaugam uleiul de masline si zeama de lamaie.

Pasta de avocadoBlenduim 1-2 minute.

 

Pasta de avocadoAdaugam usturoiul, patrunjelul taiat marunt, sarea si piperul.

Pasta de avocadoBlenduim inca 2-3 minute pana obtinem o pasta fina.

Pasta de avocadoCrema obtinuta o aranjam intr-un bol.

Pasta de avocadoPrajim cateva felii de paine si le tartinam cu pasta de avocado. Este un deliciu. Pofta buna !

 

(Citit de 214 ori, de 1 ori astăzi)
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *