Prajitura cu branza de vaci

fashiondays.ro

Prajitura cu branza de vaciIngrediente :

Aluatul pentru foaie :

– 250 g faina alba

– 150 g unt

– 130 g zahar

– 1 ou

– 30 g cacao

– 10 g praf de copt

– un praf de sare

Pentru umplutura :

– 500 g branza de vaci

– 180 g unt

– 150 g zahar

– 20 ml esenta de vanilie

– un praf de sare

– 1 plic cu budinca de vanilie

– 4 oua

– o mana de visine

Mod de preparare :

In blenderul mare de la robot se pune faina, untul, un praf de sare, cacao, zaharul, praful de copt si oul.

Prajitura cu branza de vaciSe mixeaza la viteza mica timp de 1-2 minute. Aluatul trebuie sa ramana ca si aspect „nelucrat”, infainat. Se rastoarna intr-un bol.

Prajitura cu branza de vaciPrajitura cu branza de vaciPrajitura cu branza de vaci1/4 din cantitatea de aluat se pune intr-o folie si se introduce la frigider.

Se spala blenderul si preparam umplutura. Se pune in blender branza de vaci, un praf de sare, zaharul, untul, praful de budinca, esenta de vanilie si ouale. Eu am folosit aceasta budinca de vanilie.

Prajitura cu branza de vaciSe mixeaza pana la omogenizarea compozitiei.

answear.ro

Prajitura cu branza de vaciPrajitura cu branza de vaciPrajitura cu branza de vaciPrajitura cu branza de vaciSe rastoarna compozitia de branza intr-un castron si se adauga visinele. Se amesteca. Eu am folosit visine puse cu zahar. Bineinteles le-am scurs intai de sirop. Puteti folosi visine proaspete sau visine din compot.

Prajitura cu branza de vaciPrajitura cu branza de vaciSe intinde aluatul, cu ajutorul degetelor, intr-o tava de 26/30 cm.

Prajitura cu branza de vaciPeste aluat se rastoarna compozitia de branza si se niveleaza. Deasupra radem pe razatoare aluatul care l-am tinut la frigider.

Prajitura cu branza de vaciIntroducem tava cu prajitura in cuptorul incalzit in prealabil si o coacem la 170 de grade, timp de 50 de minute.

Prajitura cu branza de vaciPortionam prajitura dupa ce s-a racit. Pofta buna !

 

 

answear.ro
(Citit de 3.295 ori, de 1 ori astăzi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.