Pui Shanghai

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone

Pui Shanghai

Ingrediente :

– 15 aripi de pui

– 3 oua

– 2 lingurite cu mustar

– 100 g amidon de porumb

– 6 lingurite de sos soia

– 4 lingurite cu faina de grau

– sare si piper dupa gust

– ulei pentru prajit

– 1 radacina de patrunjel

– 1/2 bucata telina

– 1 morcov

– 1 ceapa

Mod de preparare :

Aripile de pui se spala, se taie varfurile si se pun impreuna cu legumele curatate si spalate intr-o cratita cu apa si sare, la fiert. Eu am mai pus si 2 lingurite de vegeta.

Pui ShanghaiCand pulpele au fiert se pun la scurs intr-o strecuratoare.

Pui Shanghai

Intr-un vas se bat ouale impreuna cu un praf de sare si piperul proaspat macinat. Se adauga sosul soia si se amesteca.

Pui ShanghaiSe toarna in ploaie amidonul si faina si se amesteca. la urma se adauga si mustarul.

Pui ShanghaiIntr-un vas se toarna semintele de susan.

Pui ShanghaiIntr-o cratita se incinge uleiul. Se trec aripile de pui prin compozitia de oua si apoi se tavalesc prin susan. Se pun la prajit in cratita cu ulei.

Pui Shanghai

Pui ShanghaiSe prajesc la foc mediu pana capata o culoare aurie. Dupa 1-2 minute se intorc pe partea cealalta.

Pui ShanghaiSe servesc calde cu diferite sosuri sau pe langa o garnitura.Pofta buna ! Sunt delicioase !

 

(Citit de 116 ori, de 1 ori astăzi)
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *