Rulada aperitiv din piept de rata cu legume

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone

Rulada aperitiv din piept de rata cu legumeIngrediente:

– 2 bucati piept de rata

– 6 morcovi mici din conserva

– 2-3 linguri de mazare din conserva

– 6 fasii de ardei gras rosu

– sare si piper dupa gust

– 1 lingurita cimbru uscat

– 1 lingurita coriandru macinat sau boabe zdrobite in mojar

– 1 lingura ulei

Mod de preparare:

Daca doriti sa va impresionati musafirii atunci aceasta reteta este numai buna. Nu este greu de realizat, in aproximativ o ora este gata.

Pieptul de rata il despicati si il bateti cu un ciocan pentru snitele. Pentru a nu se rupe la batere il  puneti intr-o folie alimentara. Astfel evitati si stropirea.

Rulada aperitiv din piept de rata cu legumePresarati peste carne sare, piper si putin cimbru uscat.

Rulada aperitiv din piept de rata cu legumePeste carne puneti intr-o margine morcovii, fasiile de ardei gras si mazarea. Rulati bucata de carne. Eu am legat-o cu ata alimentara pantru a fi sigura ca nu se desface dar se poate si fara ata. Se unge rulada cu ulei si se presara peste ea foarte putina sare, piper si coriandru zdrobit in mojar.

Rulada aperitiv din piept de rata cu legumeRulada aperitiv din piept de rata cu legumeRulada aperitiv din piept de rata cu legumeRuladele se pun pe o hartie de copt intr-o tava.

Rulada aperitiv din piept de rata cu legumeSe coc la cuptor, la 180 de grade, timp de 35 de minute, pana se rumenesc frumos.

Rulada aperitiv din piept de rata cu legumeCat este inca calda, se scot atele. Se feliaza numai dupa ce s-a racit.

Rulada aperitiv din piept de rata cu legumeEste un aperitiv delicios!

Rulada aperitiv din piept de rata cu legumePofta buna!

(Citit de 1.223 ori, de 1 ori astăzi)
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *