Rulada cu crema de branza si mure
Ingrediente :
– 5 oua
– 5 linguri de zahar pudra
– 5 linguri de ulei
– 5 linguri faina
– 1/2 lingurita praf de copt
– coaja rasa de la o lamaie
– 1 plic de zahar vanilat
– 2 linguri de smantana
– 1 lingura de cacao
umplutura
– 300 g branza de vaci
– 200 g mure(sau sirop de mure)
– 4 linguri zahar pudra(sau dupa gust)
– 3 linguri de smantana
Mod de preparare :
Galbenusurile se amesteca cu zaharul pudra , zaharul vanilat si coaja rasa de lamaie. Se adauga smantana si uleiul. Se omogenizeaza si se adauga faina amestecata cu praful de copt. La final se adauga albusurile batute spuma. Se amesteca cu o lingura prin rastunare.
Se desparte cantitatea de compozitie in doua boluri, iar in unul se adauga cacaoa cernuta.
Compozitia se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt(38/43 cm), alternandu-se cele doua culori si se coace la 180 de grade timp de 25-30 de minute. Cand este gata se rastoarna pe un prosop umed si se ruleaza.
Intre timp se face umplutura.Branza se amesteca cu zaharul pudra, smantana si cu murele care au fost mixate la robot.
Se da umplutura la rece timp de 1/2 ora si apoi se intinde pe foaie. Se infasoara intr-o folie de plastic si se da la rece.Se pudreaza cu zahar pudra si se taie in felii.
Lasă un răspuns