Rulada din piept de pui umpluta cu carne tocata, kaizer si cascaval

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone

???Rulada din piept de pui umpluta cu carne tocata, kaizer si cascavalIngrediente :

– 2 bucati piept de pui

– 500 g carne tocata ( vita + porc )

– 1/2 buc. ceapa

– 50 ml ulei

– 80 – 100 g cascaval ras

– 10 – 12 felii kaizer

– 1 ardei gras rosu

– 1 ou

– 3 catei de usturoi

– 1/2 leg. patrunjel verde tocat marunt

– 2-3 lingurite cu boia de ardei dulce

– sare si piper dupa gust

Mod de preparare :

Carnea tocata o amestecati cu o lingurita rasa de sare, 1/2 lingurita piper macinat, o jumatate de ceapa taiata marunt si calita foarte putin in 1-2 linguri de ulei, oul crud, usturoiul pisat si patrunjelul verde tocat marunt.Eu nu am avut patrunjel verde asa ca am pus o lingura cu patrunjel uscat.

Rulada din piept de pui umpluta cu carne tocata, kaizer si cascaval???

Rulada din piept de pui umpluta cu carne tocata, kaizer si cascaval???Pieptul de pui se pune intre doua folii de plastic si se bate cu ciocanul de carne. Se aseaza pe un blat de lucru unindu-se bucatile intre ele pentru a forma o bucata mai mare.

Rulada din piept de pui umpluta cu carne tocata, kaizer si cascaval??? Se presara peste ele sare si piper macinat…..dupa gust. Urmeaza un strat de felii cu kaizer. Eu am avut o rulada de costita de porc afumata, primita in „dar” de la mama mea. Ea a afumat-o. Aranjati feliile de kaizer, una langa alta.

Rulada din piept de pui umpluta cu carne tocata, kaizer si cascaval??Peste kaizer punem un strat de carne tocata.O nivelam cu ajutorul unei lame de cutit.

Rulada din piept de pui umpluta cu carne tocata, kaizer si cascaval??Peste carnea tocata presaram cascaval ras si ardeiul gras taiat in cubulete mici.

Rulada din piept de pui umpluta cu carne tocata, kaizer si cascaval???Rulada din piept de pui umpluta cu carne tocata, kaizer si cascaval???Se ruleaza pieptul de pui. Pe o folie de aluminiu se presara 2-3 lingurite de boia dulce de ardei si se pune rulada. Se trece prin boiaua de ardei.

Rulada din piept de pui umpluta cu carne tocata, kaizer si cascaval???Rulada din piept de pui umpluta cu carne tocata, kaizer si cascaval???Se inveleste rulada in folia de aluminiu, se pune intr-o tava cu apa si se baga in cuptorul incalzit in prealabil, la 180 grade, unde se tine 40-50 de minute. Dupa acest timp se scoate din folie si se mai introduce in cuptor pentru 20 de minute.

Rulada din piept de pui umpluta cu carne tocata, kaizer si cascaval???Rulada din piept de pui umpluta cu carne tocata, kaizer si cascaval???Cand este gata, se scoate din cuptor si se mai lasa la racorit putin. Se taie in felii si se serveste ca si antreu sau langa diferite garnituri.

Rulada din piept de pui umpluta cu carne tocata, kaizer si cascaval???Rulada din piept de pui umpluta cu carne tocata, kaizer si cascaval???Pofta buna!

 

 

(Citit de 6.132 ori, de 1 ori astăzi)
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *