Salata de fasole rosie

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone

Ingrediente :
– o conserva de 400 g fasole rosie Bonduelle
– 1 ceapa alba (sau rosie )
– 1 ardei capia (sau un gogosar in otet )
– cativa castraveti cornichon in otet
– 50 ml ulei de masline
– 1/2 legatura de patrunjel verde
– sare, piper proaspat macinat, dupa gust
Mod de preparare :
Din faina, drojdie, sare, zahar si apa se face aluatul de paine. Reteta o gasiti aici paine de casa . Singura diferenta este ca veti imparti cantitatile ingredientelor pentru paine la 4.
Pentru ca nu am avut tavi rotunde si de dimensiuni mici, am folosit……ce aveam la indemana, adica niste ibrice, care mi s-au parut a avea dimensiunile care imi trebuiau mie.

Am taiat un dop la paine si scobit miezul.

Am pregatit ingredientele.

Am amestecat fasolea din conserva, ceapa taiata pestisor, ardeiul capia (sau gogosarul in otet) taiat in fasii, am pus castravetii si am dat gust de sare si piper. Am adaugat uleiul, am amestecat si am umplut painea. Deasupra am presarat patrunjel verde taiat marunt.

 

 Bineinteles ca salata poate fi preparata separat, fara a mai coace si painea. Este o salata foarte gustoasa si satioasa.

Pofta buna!

(Citit de 192 ori, de 1 ori astăzi)
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *