Sos Coulis de ardei grasi rosii

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone

Sos Coulis de ardei grasi rosii

Ingrediente:

– 3-4 ardei grasi rosii copti

– 2 cepe mici sau 1 mare, tocate marunt

– 25 g unt

– 2 catei usturoi

– 250 ml supa de legume

– sare si piper dupa gust

Mod de preparare:

Incingeti untul intr-o tigaie, adaugati ceapa si usturoiul si prajiti-le 2-3 minute pana se inmoaie.

Coulis de ardei grasi rosii

Coulis de ardei grasi rosii

Adaugati ardeiul gras copt taiat fasii, turnati supa si lasati sa fiarba pana lichidul scade la jumatate.

Coulis de ardei grasi rosii

Coulis de ardei grasi rosii

Mutati compozitia intr-un bol adanc si mixati pana la omogenizare. Condimentati cu sare si piper dupa gust. Daca nu aveti mixer, pasati ardeii de marginea cratitei pantru a obtine un piure gros.

Coulis de ardei grasi rosii

Coulis de ardei grasi rosii

Sosul trebuie sa fie gros, sa adere la dosul lingurii si poate fi servit atat cald, cat si rece. Folositi supa in functie de mancarea la care serviti sosul. Adica la mancarea de peste folositi supa de peste, la cea de legume folositi supa de legume.

Coulis de ardei grasi rosii

Pofta buna!

 

(Citit de 189 ori, de 1 ori astăzi)
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *