Steak de vita cu legume

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone

Steak de vita cu legumeIngrediente :

– 400 g rasol de vita (eu am folosit „Rasol irlandez de vita” )

– 200  ml ulei

– 1 lingura unt

– 100 ml sos soia

– sare si piper dupa gust

– 400 g legume congelate

– 1 lingurita patrunjel uscat

– 1/2 lingurita busuioc

– 2 cepe rosii

Mod de preparare :

Carnea de vita se scoate din frigider si se tine la temperatura camerei o jumatate de ora.

Steak de vita cu legumeSe incalzeste cuptorul la 250 de grade. Intre timp se incinge o tigaie in care se pune o lingura de ulei. Se frige carnea de vita cate 3 minute pe fiecare parte (se intoarce cu o paleta, nu se inteapa cu furculita, pentru a-si pastra sucul in interior).

Steak de vita cu legumeSteak de vita cu legume

Se transfera apoi intr-o tava si se introduce in cuptorul incalzit in prealabil unde se tine inca 5 minute.

Steak de vita cu legumeCand este gata se scoate pe un fund de lemn si se mai lasa la odihna 10-15 minute. Se taie in felii subtiri.

Ceapa se pregateste astfel Ceapa rosie la cuptor .

Iar legumele se pregatesc ca si aici Legume la tigaie .

Pofta buna !

Steak de vita cu legume

(Citit de 279 ori, de 1 ori astăzi)
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *