Ardei umplut cu cascaval, slaninuta, carnati si oua

Ardei umplut cu cascaval, slaninuta, carnati si oua

Ingrediente:

– 1/2 ardei gras rosu

– 50-70 g cascaval ras (in functie de marimea ardeiului)

– 3 felii sunculita afumata

– 4 felii carnati afumati

– 1 lingurita ulei

– 1 ou (merg si doua oua daca ardeiul este mai mare)

– sare si piper dupa gust

Mod de preparare:

Acest ardei umplut cu de toate este o idee foarte buna pentru micul dejun. Este satios si foarte gustos.

Ardeiul se spala si se taie in doua jumatati. Eu am folosit doar o jumatate pentru ca am servit numai eu iar ardeiul pe care il aveam era foarte mare. Se pulverizeaza pe interior cu ulei ardeiul si mai intai se pune in el cascavalul ras.

Ardei umplut cu cascaval, slaninuta, carnati si oua

Ardei umplut cu cascaval, slaninuta, carnati si oua

Peste cascaval aranjam intr-un strat slaninuta si carnatul taiate marunt.

Ardei umplut cu cascaval, slaninuta, carnati si oua

answear.ro

Peste patul de cascaval, slaninuta si carnat spargem un ou. Eu am spart un ou dar am avut surpriza…sa aiba doua galbenusuri. Daca ardeiul este mai mare si va incape, puteti pune doua oua.

Ardei umplut cu cascaval, slaninuta, carnati si oua

Peste oua presarati sare si piper, dupa gust.

Ardei umplut cu cascaval, slaninuta, carnati si oua

Am pus ardeiul umplut intr-o tava tapetata cu hartie de copt (se poate si fara hartie) si l-am dat la cuptorul incalzit in prealabil, la 220 grade, pentru 15-20 minute.

Ardei umplut cu cascaval, slaninuta, carnati si oua

Ce a iesit? O gustare aromata, gustoasa si satioasa. Merge bine la micul dejun (daca nu era micul dejun, eu as fi baut si un pahar de vin dupa…).

Ardei umplut cu cascaval, slaninuta, carnati si oua

Ardei umplut cu cascaval, slaninuta, carnati si oua

Pofta buna!

 

answear.ro
(Citit de 1.187 ori, de 1 ori astăzi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.