Rosii umplute cu crema de avocado si branza
– 15 rosii mici
– 2 avocado
– 200 g crema de branza
– 2 lingurite cu pesto de busuioc
– 1 lingura cu zeama de lamaie
– sare dupa gust
Mod de preparare:
Rosiile umplute cu crema de avocado si branza sunt un aperitiv delicios! Nu este greu de realizat si sigur va veti impresiona musafirii.
Rosiile se spala si le se taie un capac. Se scoate miezul cu ajutorul unei lingurite. Se pun apoi la scurs pe un servetel de hartie.
Avocado se curata de coaja, se scoate samburele si se taie marunt. Se pune intr-un vas inalt si se face pasta cu ajutorul unui blender vertical.
Se adauga apoi crema de branza si se blenduieste.
Adaugam si cele doua lingurite de pesto de busuioc, apoi zeama de lamaie.
Se da gust de sare, daca mai trebuie.
Pasta obtinuta se pune intr-un pos si se umplu rosiile.
Se orneaza cu frunze de busuioc taiate fasii. Si…..gata aperitivul.
Pasta de avocado cu branza se poate servi si unsa pe felii de paine prajita. Este delicioasa!

Lasă un răspuns