Chec cu morcovi

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone

Ingrediente :
– 5 morcovi de marime mijlocie
180 g faina alba
– 250 g zahar
– 1 lingurita praf de copt
– 7 linguri cu ulei
– 4 oua
– 1 lingurita scortisoara (optional)
– un praf de sare
Mod de preparare :
Pentru ca aceasta reteta am facut-o cu mult timp in urma…..nu prea am poze, decat cateva. Promit ca urmatoarea data cand o pregatesc sa mai adaug poze.
Intr-un vas se amesteca faina cu zaharul, praful de copt, sarea si scortisoara (daca va place…este optional). La acest amestec se adauga morcovii rasi pe razatoarea cu gauri mici, uleiul si ouale. Se amesteca cu o lingura apoi se continua amestecarea cu ajutorul unui mixer, 2-3 minute. Se unge cu unt o tava de chec de 35/11 cm si se toarna compozitia in ea. Se introduce la cuptorul incalzit in prealabil, la temperatura de 180 de grade si se coace timp de 50 de minute. Se face proba cu scobitoarea. Cand este rumenit se scoate din cuptor si se mai lasa in tava 10 minute. Se scoate din tava si se pudreaza cu zahar pudra vanilat.

Pofta buna!

(Citit de 121 ori, de 1 ori astăzi)
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *