Rulada cu cascaval

fashiondays.ro

Rulada cu cascaval

Ingrediente:

– 100 g unt (margarina, ulei)

– 100 g faina alba

– 1 varf de cutit piper macinat (facultativ)

– 1/2 lingurita sare

– 5 oua mari

– 500 ml lapte

Pentru umplutura:

– 300 g cascaval ras

– 200 ml smantana groasa

– 1 ardei gras rosu

Mod de preparare:

Aceasta rulada umpluta cu cascaval se prepara usor, este gustoasa si cu efect placut vizual.

Cascavalul se rade pe razatoarea cu gauri mici si se amesteca cu smantana. Ardeiul gras se taie in cubulete mici. Puteti folosi ardei gras de diferite culori. Mai puteti adauga masline taiate marunt.

Rulada cu cascaval

Intr-o cratita, se topeste untul la foc mic. Peste untul topit se rastoarna toata faina si se amesteca un minut, fara sa se rumeneasca.

Rulada cu cascaval

Rulada cu cascaval

Compozitia se stinge cu lapte fierbinte, adaugat in doua trei randuri, amestecand cu telul de fiecare data pana se ingroasa.

Rulada cu cascaval

Se ia cratita de pe foc si cand crema este aproape rece, se adauga rand pe rand cate un ou amestecand pana la omogenizare. Tot acum se pune sarea si piperul.

Rulada cu cascaval

answear.ro

Rulada cu cascaval

Compozitia se desarta intr-o tava (36/38 cm) tapetata cu hartie de copt, unsa cu putin ulei. Se introduce in cuptorul incalzit in prealabil si se coace timp de 30 minute, la 180 grade.

Rulada cu cascaval

Dupa ce s-a copt, se rastoarna blatul pe un prosop curat, se desprinde hartia de copt si se pune imediat compozitia de cascaval. Se niveleaza cu un cutit cu lama lata. Deasupra se presara uniform ardeiul gras taiat cubulete mici.

Rulada cu cascaval

Rulada cu cascaval

Rulada cu cascaval

Se ruleaza foaia cu ajutorul prosopului si apoi mutati rulada pe o folie de plastic in care o inveliti. Se tine cateva ore la frigider dupa care o puteti taia in felii mai mari sau mai mici, dupa preferinta.

Rulada cu cascaval

Este foarte gustoasa.

Rulada cu cascaval

Pofta buna!

 

answear.ro
(Citit de 2.305 ori, de 1 ori astăzi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.