Ceapa rosie la cuptor

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone

Ceapa la cuptor

Ingrediente :

– 4 cepe rosii

– 100 ml ulei de masline

– 100 ml sos soia

– sare si piper dupa gust

Mod de preparare :

Ceapa se spala si se curata de coaja. Se taie in opt parti egale insa fara a ajunge la partea opusa. Adica se duce cu cutitul cam trei sferturi din inaltimea cepei, fara a atinge baza cepei.

Ceapa la cuptorSe pun cepele intr-un castron si se toarna peste ele uleiul si apoi sos soia.

Ceapa la cuptor

Se plimba usor prin acest amestec cepele (sa nu le stresam cumva) si apoi se pun intr-o tava (vas care poate fi folosit in cuptor). Se toarna peste ele amestecul de ulei si sos soia. Se presara cepele cu un praf de sare si de piper.

Ceapa la cuptorCeapa la cuptor

Se acopera tava cu o folie de aluminiu si se introduce la cuptorul incalzit in prealabil, la 180 de grade pentru 25 de minute.

Ceapa la cuptorCeapa se serveste ca si garnitura la carne.

Ceapa rosie la cuptor

(Citit de 1.049 ori, de 2 ori astăzi)
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *